Хотел Янис

Удобствата които хотел”Янис” с.Лозенец предлага,  топлото посрещане, уюта и комфорта, който ви очаква ще допринесе за една спокойна почивка за вас и вашето семейство .


В село Лозенец  ви очакват незабравими спомени със семейство и приятели.


Хотелът разполага с двойни и тройни стаи, всяка с удобна тераса с кът за сядане и частичен,страничен изглед към морето и Централния плаж на село Лозенец.


В апартаментите на  хотел "Янис" могат да бъдат настанени  4, 4+2 или 8+2 души . Стаите в тях са с НЕпреходни / НЕзависими една от друга , всяка с телевизор с кабелна телевизия .


Подробности за апартаментите тук и тук


Всички стаи и апартаменти имат балкон,собствен климатик,самостоятелна баня с тоалетна, мини-бар, хладилник, интернет достъп.Семеен хотел "Янис" е разположен само на 20-ина метра от входа на Централния плаж на Лозенец и е в непосредствена близост до центъра на селцето.Едно предпочитано място за почивка сред хотелите в Лозенец ,

както от младите хора,

решили да прекарат запомнящ се уикенд в село Лозенец, така и от

семейства търсещи спокойно и тихо местенце за една романтична и

зареждаща лятна ваканция.Не сме забравили и най-малките. За тях в цветната градина на хотел  Янис сме изградили  детски кът, в който малчуганите да се отдадат на игри и забавления.

Още за нас, Лозенец и  морето, както и за актуални теми и събития, можете да видите в раздел ИНТЕРЕСНО


 


 


 


 


 

В духът на Средиземноморието, в уюта на домашна обстановка, ние ви посрещаме с вълнение и ви казваме "Добре дошли в хотел Янис"!