За Лозенец

  Тези,които не познават черноморския курорт ще останат очаровани от това китно и спокойно местенце, далече от шумния градски живот, разположено в подножието на Странджа планина на брега на Черно море на около 60 км.

  Южно от красивия Бургас, сгушено между Китен и Царево, ЛОЗЕНЕЦ ви предлага една незабравима ваканция, омайваща природа, уникални плажове с неповторими пясъчни дюни, много забележителности и развлечения.

  Откъснете ли се от забързаното си ежедневие от шума и суматохата на града, заповядайте в хотел "ЯНИС" село ЛОЗЕНЕЦ !!!

  Тук при нас, с удобствата които х-л”Янис” предлага, с топлото посрещане, уюта и комфорта, който ви очаква, ще се насладите на прекрасна почивка и незабравими спомени със семейство и приятели.

  Почивката в Лозенец може да се превърне в едно незабравимо изживяване не само заради близостта на хотел „Янис“ до уникалния плаж и уюта и спокойствието,които предлага хотела.

  Любимото заведение, сърф училището,джетовете, водните ски или наемането на яхта биха направили вашата почивка екстремна и незабравима.

  В национален парк „Странджа“ ви очаква истинско приключение с планински велосипеди. Разходка в резерват„Ропотамо” ще ви зареди с много положителна енергия.

  Река Ропотамо ще ви очарова с чистите си води,водните лилии,гъстите зелени гори и голямото разнообразие на флора и фауна характерни само за резервата.

  Можете да наемете велосипеди, да се разходите с лодка по река Ропатамо и да се насладите на природата и прекрасните водни лилии виреещи там в едноименния резерват.

  Незабравимо ще е и спускането с лодка по течението на река Велека.

  В националния парк „Странджа” може да се разходите сред неповторима природа да си направите пикник под дебелата сянка на широколистните дървета.